Ochrana osobních údajů:
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro hostesky a promotéry na MOTO GP

1. Udělujete tímto souhlas společnosti Plus Design & Marketing s.r.o., se sídlem Záhumenní 1161/3a, Kopřivnice 742 21, zapsané v Obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 41564 , IČ: 27776344 DIČ: CZ27776344, info@plusdesign.cz, tel. 731 81 22 55 (dále jen “Plus Design & Marketing”), aby ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů zpracovávali tyto vaše osobní údaje:

  • jméno a příjmení,
  • titul,
  • pohlaví,
  • e-mailová adresa,
  • telefonní číslo,
  • trvalé bydliště, případně přechodné bydliště,
  • rodné číslo, popř. ident. číslo u cizinců,
  • datum narození,
  • státní příslušnost,
  • nejvyšší dosažené vzdělání,
  • zdravotní pojišťovna,
  • jazykové dovednosti,
  • fotografie,
  • vlastnictví řidičského a potravinářského průkazu,
  • reference o Vaší předchozí práci v rozsahu rok, název společnosti, náplň práce a související dovednosti,
  • odkaz na váš profil na sociálních sítích (LinkedIn, Facebook),
  • informace o aktuálním pracovním zařazení (student, zaměstnanec, v evidenci na ÚP, MD, OSVČ apod.),
  • IP adresa.

2. Tyto údaje budou zpracovány za účelem přípravy smlouvy k pracovnímu poměru, pro účely přihlášení na rakouské finanční úřady vycházející z rakouského zákona o vysílání zaměstnanců do Rakouska a zařazení do databáze pro zaslání obchodního sdělení – pozvánky, nabídky brigád, práce a informace o brigádách souvisejících s Moto GP a za účelem evidence uchazečů o místa na brigádách, nebo pro online i offline propagaci nabídky brigád správce, pro vlastní propagaci správce a ke zveřejnění jeho referencí.

3. Souhlas pro zpracování osobních údajů udělujete na dobu 5 let, pokud tuto dobu neprodloužíte.

4. Zpracování osobních údajů je prováděno společností Plus Design & Marketing s.r.o., tedy správci osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • poskytovatel marketingového softwaru Mailerlite,
  • poskytovatel nástroje Google formuláře, Dokumenty Google, Tabulky Google a Google mail,
  • Facebook,
  • LinkedIn Corporation,
  • Revin Czech s.r.o., Jandovo stromořadí 382, 744 01 Frenštát pod Radhoštěm (poskytovatel účetních služeb),
    poskytovatel softwaru a hostingu pro správu databáze na adrese hostesky.plusdesign.cz, společnost Digi doo s.r.o., Bedřicha Nikodema 4477/13, 708 00 Ostrava – Poruba, IČ: 01543181,
  • poskytovatel služeb Mgr. Petra Čaníková, IČ: 87943077,
  • případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, se kterými má správce řádně uzavřeny zpracovatelské smlouvy, nebo které v současné době nevyužívá.

5. Souhlas lze vzít kdykoli zpět, a to například zasláním dopisu, e-mailu na hostesky@plusdesign.cz nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení. Zpětvzetí souhlasu bude mít za následek zastavení zasílání obchodních sdělení.

6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

V Kopřivnici, dne 1.5.2018

Přihláška na brigádu na rok 2018
Více o brigádě na Moto GP